Baci-Computers


Vala

*121*44222xxx*shuma e kredis*00000# dhe konfirmoje duke klikuar buttonin e gjelbert,:
*121* - eshte kodi qe shtypet ne fillim 
*44xxxxxx* is – ky eshte destinacioni i numerit
*Pin code# is -dhe kodi eshte 00000 

*121*44 ose 45 *shuma e kredis*dhe kodi #Baci@neT